+36 1 700-8332
HUNGARY
Kövess bennünket:
  • HUNGARY
  • +36 1 700-8332
Termék kategóriák

Szállítás és visszaküldés

Jelenleg 1 féle szállítással állunk partnereink rendelkezésére, mely a következő:

1. Standard szállítás
A déli 12.00 óráig beérkezett és kifizetett megrendeléseket még aznap, az ez után beérkezett és kifizetett megrendeléseket a következő munkanap folyamán indítjuk el Önhöz. A beérkezett de ki nem fizetett rendelések esetében utóbbi az irányadó. Feliratozott vagy egyedileg gyártott termékek esetében az elkészülést követően indítjuk el a csomagot, amit a futár feladást követő munkanapon szállít ki a megadott címre.

Szállítási idő: 1 munkanap
Szállítási ár: 1000.- Ft + áfa 
 

STANDARD szállítás

A Standard szállítás Magyarország területén beül 1 munkanap, az EU területén belül 2-4 munkanap a fizetéstől, illetve feliratozott karszalagok esetén a karszalag elkészültétől számítva. A feliratozási időkről a Feliratozásról menüpont alatt olvashat.

A Standard szállítás ára: 1000.- Ft + áfa (azaz, 1270.- Ft)

A szállítási ár a következő országokra érvényes: Magyarország. Egyéb országokba történő szállítás esetén tájékozódjon ügyfélszolgálatunknál. (Nagykereskedelmi partnerek számára, a szállítási díj súlyfüggő és egyszeri alkalomra szól.) A megrendelések visszaigazolásakor a szállítási díjat visszaigazoljuk minden esetben. A szállítási módot a webshopos megrendelés utolsó előtti fázisában tudja kiválasztani, ahol látja, hogy a megrendeléséhez mekkora szállítási díj tartozik.

 

 

Visszavételezési szabályzat

Amennyiben olyan termékeket rendelt, amelyekre mégsincs szüksége, vagy egyszerűen nem kívánja mégsem felhasználni, úgy a vásárlástól a vásárlás időpontjától számított, a törvényi előírást is túlszárnyalva 30 napon belül indoklás nélkül elállhat, amennyiben a megrendelt termékeket sérülésmentesen, eredeti csomagolásukban hiánytalanul visszajuttatta részünkre. A GLS futárszolgálat által alkalmazott mindenkori releváns szállítási díjával csökkentett összeget, a csomag beérkezését követő 10 napon belül visszautaljuk, az Ön által megadott, e-mailben egyeztetett bankszámlára.

Amennyiben Ön nem a megrendelt termékeket kapta meg a mi hibánkból, úgy ezúton is elnézését kérjük! A visszaszállítás és az újbóli csomagküldés díja is minket terhel ebben az esetben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az info@belepokarszalagok.hu címen vagy a +36 1 700-8332 telefonszámon.

 

Figyelem!
Egyedi feliratos termékeket nem áll módunkban visszavételezni és a vásárlás értékét visszatéríteni!

Termék kategóriák
WRISTFIELD BLOG
Olcsó mégis praktikus és szép köszönet ajándékkal szeretnétek meglepni azokat akik veletek ünnepeltek a nagy napon? Akkor a legjobb helyen jártok, hiszen az egyedi textil karszalagokra bármilyen színes grafika készíthető, így a dátum, helyszín a nevetek és egy kis üzenet is elfér rajta.
Bővebben
KAPCSOLAT
Wristfield Europe Kft.
Fráter Loránd utca 18.
1185 Budapest
Magyarország
Telefonszám:
+36 1 700-8332
E-Mail cím:
info@belepokarszalagok.hu
Jelszó módosítása
Kérelem elküldése
Igénylés elküldve

Az új bejelentkezési adatokat elküldtük a megadott e-mail címre!

Bejelentkezés új jelszóval
Töltsd ki az űrlapot!
Hírlevél feliratkozás
Regisztrálj most!Már regisztráltál?
Bejelentkezés
Adatok megjegyzése
Bejelentkezés


Árajánlat kérése
Termék:

Mintacsomag igénylés

Az elábbi form kitöltésével igényelhetsz ingyenes mintacsomagot, amelyet postán küldünk el részedre.
Hogy miért is jó az ingyenes mintacsomag?
Miután megkaptad a csomagot és kibontottad, megtapinthatod a termékeket és ha már volt olyan a kezedben érezheted, hogy kizárólag kiváló minőségű termékekkel állunk szolgálatodra. Kipróbálhatod, hogy Tyvek karszalagjaink sem gyenge digitális nyomással, hanem profi vízálló nyomással készülnek, illetve ha szeretnéd akár más termékeink magas igénybevételét is tesztelheted.
Hogy milyen termékeket tartalmaz az ingyenes mintacsomag?
  • Tyvek 3/4 karszalagok
  • Vinyl Straight és Wide Face karszalagok
  • Nyakpánt kulcs karabínerrel
  • Textil (színes) karszalag alumínium és műanyag gyűrűvel
  • Világító rúd és karkötő

Kérünk minden adatot adj meg a sikeres igényléshez!

Név*
Cég neve:*
Telefonszám:*
E-Mail cím*
Cím:*
Város:*
IRSZ:*
Megye:*
Ország:*
Megjegyzés (pl. milyen termék érdekel leginkább):