Ügyfélszolgálat:

H-P 9.00-17.00-ig

Ingyenes házhoz szállítás már nettó 15.000.- Ft-tól!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Blog

A gyermek karszalagok sokoldalú és biztonságos használata
15
Ápr

A gyermek karszalagok azon túl, hogy méretüknek köszönhetően jól illeszkednek a gyerekek csuklójára, egyre népszerűbbek az iskolákban, táborokban és más gyermekfelügyeletet igénylő helyzetekben, ahol fontos a gyerekek biztonsága és azonosíthatósága. Ezek a karszalagok nem csupán színes és vidám kiegészítők, hanem fontos szerepet töltenek be a gyermekvédelemben.


Környezetbarát Nyakpántok és Karszalagok
13
Márc

A fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás ma már nem csupán választás kérdése a vállalkozások számára, hanem kulcsfontosságú elem, amely befolyásolja a fogyasztói döntéseket és a brand értékét. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, hogy webáruházunkban milyen zöld megoldásokat találhat, különös tekintettel az eco-friendly, újrafelhasználható nyakpántokra és karszalagokra, amelyek nem csak a környezetet védik, hanem vállalatának arculatát is formálják.

Hogyan Használhatjuk a Nyakpántokat Eredményesen Marketing Eszközként?
14
Febr

A marketing világában az olyan eszközök, amelyek egyben hasznosak és esztétikailag is megnyerőek, különösen értékesek lehetnek. Ebben a blogbejegyzésben arra világítunk rá, hogy a nyakpántok nemcsak praktikus, hanem rendkívül hatékony marketingeszközök is lehetnek, amelyek hozzájárulhatnak vállalkozásának brandjének erősítéséhez.

 

KARSZALAG, AMINEK MINDEN FELÜLETE ÉRTÉKES!
07
Júl

Beleestél már abba a hibába, hogy a rendezvényedhez maximum csak egy logóval ellátott karszalagot osztottál ki? Nyugodj meg, mással is. De ha ezt a bejegyzést elolvasod, ez garantáltan nem fog többet előfordulni.

MIÉRT TÖBB, MINT KARSZALAG?
09
Jún

Sok cég egyszerűen csak egy beléptetési/azonosító eszközként tekint a karszalagokra. Holott itt sokkal több és összetettebb lehetőségről van szó. Számtalan olyan példát látunk, mikor is valamilyen esemény résztvevői a rendezvény után akár hetekig hordják karszalagjaikat. Vajon miért van ez?

MIRE JÓ A KARSZALAG?
01
Jún

A karszalagokkal egyre gyakrabban találkozhatunk rendezvényeken. A beléptető karszalagok első sorban a belépés jogosultságát határozzák meg az egyes területekre. 

EXTRA BIZTONSÁG 2 LÉPCSŐBEN - KARSZALAGGAL
24
Máj

Hogy mivel tudsz extra biztonságot elérni a karszalagoddal? Természetesen a karszalagjaink elsődleges funkciója a biztonságos beléptetés és/vagy azonosítás. Így rendezvényed maximális biztonságban van, mivel karszalagjaink NEM átruházhatóak (kivéve a szilikon karkötő, valamint az újra zárható kupakos plasztik termékek). Nem rugalmasak, így a karszalag abban az állapotában marad stabil (az időintervallum termékfüggő), ahogyan azt hostesseid a beléptetésnél a csuklóra felhelyezik. 

ÚSSZON FÉNYBEN A RENDEZVÉNYED – FILLÉREKBŐL!
16
Máj

Persze, hogy az esti bulizás, a rendezvények fontos kiegészítői a fényeffektek. Ezért is nem tartanak bulikat lámpafénynél. :) 

MELYIK A RENDEZVÉNYEDRE MEGFELELŐ KARSZALAG TÍPUS?
04
Máj

Érdemes leszögezni, hogy a karszalagok elsődleges funkciója ugyebár az azonosítás, biztonságos beléptetés. Azonban minden rendezvény más és más. Ez vonatkozhat a helyszínre, az időjárásra, a budget-re, színvonalra de akár a résztvevők számáról is beszélhetünk. Az alábbiakban abban segítünk, hogy a rendezvényedhez tökéletesen illő karszalagot tudd kiválasztani.