Ügyfélszolgálat:

H-P 9.00-17.00-ig

Ingyenes házhoz szállítás már nettó 15.000.- Ft-tól!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Miért a Wristfield?

WRISTFIELD, TÖBB MINT KARSZALAG, EMLÉK!

Mi a WRISTFIELDNÉL a teljes hangsúlyt az ügyfeleink maximális elégedettségére fektetjük. Valamint egyedülállóként a piacon megpróbálunk olyasfajta segítséget nyújtani, ami  az ügyfeleink által szervezett rendezvényeket a kellemes  emlékek közé sorolja.

Olyan személyre szabott megoldásokat és tippeket kínálunk, ami ezt az „egyszerű” eszközt akár komoly marketingstratégiai eszközzé formálja ezzel is elősegítve a partnereink/ügyfeleink értékesítését és profittermelését.

Minden ügyfelünkre viszonteladóként tekintünk, így kötelességünknek érezzük, hogy a legnagyobb körültekintéssel készüljenek el karszalagjaink, valamint olyasfajta háttértudás támogatással lássuk el őket (pl.:kész kampányötletek), amikkel sikeresebbé teheti cégét/vállalkozását/rendezvényét.

Amit még tudni érdemes rólunk…

Mi a karszalagokra nem egy beléptetési és azonosítási eszközként tekintünk, hanem az információ átadásának és élmények megőrzésének eszközére. Mivel köztudottan egy olyan termékről beszélünk, amit a végfelhasználók hazavisznek, és elrakják emlékbe. Akár évekig is megtartják a karszalagokat, és később egy kellemes élményként jut majd eszükbe az adott esemény/rendezvény.

 

 

Természetesen ehhez elengedhetetlen a kifogástalan minőség. Ezért is minden termékünkre-szintén a piacon egyedülállóként- garanciát vállalunk.  A karszalag garancia részletekről bővebben itt tájékozódhatsz: 100% Minőségi és Megelégedettségi Garancia

Számításba vesszük, hogy ügyfeleinknek más és más termékek a megfelelők, ezért a beléptetési és azonosítási termékkategórián belül minden eszközzel rendelkezünk, amelyre szükség lehet. Így egy helyen meg tudod vásárolni mindazt, amire szükséged lehet.

Szóval akkor, miért is mi?

  • mert minden esetben személyesen foglalkozunk veled!
  • mert, minden esetben segítünk megtervezni és kivitelezni az elképzeléseidet
  • mert, mi segítünk kiválasztani a tökéletes terméket a számodra
  • mert, mi abban is segítünk, hogy egy elmondjuk, milyen lehetőségeid vannak annak érdekében, hogy növel a népszerűséged és/vagy profitod.
  • mert, csak nálunk kapsz garanciát az általad megálmodott karszalagra
  • mert, nálunk a fizetés gyors és egyszerű
  • mert,  a mi karszalagjaink már több ezer ember fejében és otthonában ott vannak

 

MERT MI NEM CSAK KARSZALAGOT ADUNK, HANEM EMLÉKET!