Ügyfélszolgálat:

H-P 9.00-17.00-ig

Ingyenes házhoz szállítás már nettó 15.000.- Ft-tól!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Viszonteladóknak

Várjuk szeretettel új viszonteladó partnereinket Európából, Afrikából és a Közel-Keletről! Jelenleg is abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy számos nagyszerű és jól prosperáló viszonteladó partnerünkön keresztül a világ nagy részén lehet találkozni termékeinkkel. Az általuk küldött visszajelzésekkel a tapasztalatainkat gazdagítjuk, míg ők az együttműködésből egy olyan fix, stabil beszállítót nyernek, akire mindig számíthatnak.

 

Az együttműködésnek több féle lehetősége van:

  • A viszonteladó vásárolhat egyszerre nagyobb tételt kedvezményes áron, amit ő raktároz és ő feliratozza az egyéni szükségletek szerint.
  • A másik lehetőség, hogy a megrendeléseit, rögzíti a rendszerünkben, a közösen kialkudott áron, mi pedig a nevében, anonim, vagy az viszonteladó által meghatározott, brandingelt csomagolásban kiküldjük az ügyfelének. Ezáltal sem raktárkészletet, sem gyártási kapacitást nem kell fenntartania, csupán a kapcsolatrendszerét kell megfelelően kamatoztatnia.
  • A harmadig lehetőség az, amikor egyedi kuponkódra kötünk szerződést, amit a viszonteladó megoszt partnereivel. Azok beváltják egy maghatározott kedvezmény elérése érdekében, a viszonteladót pedig a beváltott kuponok számának megfelelően jutalmazzuk.

 

Bármelyik együttműködési formát is választja, biztos lehet abban, hogy egy korrekt és professzionális együttműködés részesévé válik. 

 

A viszonteladói jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

VISZONTELADÓI JELENTKEZÉS

Adatkezelés