Ügyfélszolgálat:

H-P 9.00-17.00-ig

Ingyenes házhoz szállítás már nettó 15.000.- Ft-tól!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Grafikai tervezés

Mi a Wristfieldnél tökéletesen tudjuk, hogy mennyire fontos karszalagjaid minősége, ezért már már hitvallásunknak tekintjük, hogy csak és kizárólag olyan professzionális minőségű karszalagot adjunk ki a kezünkből, ami tökéletesen megegyezik a megrendelő igényeivel és elképzeléseivel.

Emiatt cégünk a tervezésért NEM számol fel többlettköltséget, ugyanis mi mindig a vásárlóink/megrendelőink igényeit tartjuk elsődlegesnek.

Szeretnénk, ha tudnád, milyen lehetőségek rejlenek a biztonságos beléptetésen, és az azonosításon kívül is ebben a pici eszközben. Erről itt tájékozódhatsz bővebben..

Profi grafikusaink állnak a rendelkezésedre, hogy együttes erővel tudjátok kialakítani a számodra tökéletes karszalagot.

 

Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzánk, legyen az TYVEK, plasztik, esetleg vinyl karszalag, de természetesen ide tartozik a textil karszalag, nyakpass, a szilikon karkötő, a valamint a világító partyeszközök is.

A tervezés folyamata:

  1. Kiválasztod a neked megfelelő termék típust
  2. Ha megtaláltad a számodra megfelelő eszközt, már csak annyi a dolgod, hogy meg kell adnod nekünk az információkat, amit a szalagon látni szeretnél. Ez lehet a rendezvényed neve, helyszíne, dátuma, a rendezvény logója, promóciós logó, bármilyen üzenet, vagy mondanivaló. Amit te szeretnél.
  3. Vedd fel velünk a kapcsolatot
  4. Küld el nekünk az elképzelésed. Mi a szükséges információkat pontosan egyeztetjük veled.
  5. Kérünk, hogy vedd figyelembe a minimális technikai követelményeket. Vektoros formában készült grafikákat áll módunkban elfogadni (.ai, .eps, .cdr). Az 1 mm-nél vékonyabb vonalak láthatóságát nem tudjuk garantálni.
  6. A teljes grafikai tervezés végeztével elküldjük neked a végeredményt.
  7. Majd ha mindent megfelelőnek találtál, akkor a fizetés után máris indul a személyre szabott karszalagjaid gyártása.

 

Ugye milyen egyszerű? Szóval ha kérdésed van, bármiben készséggel segítünk. Teljesen ingyen!

Várunk bizalommal!

 

Miért jó ha feliratozom a karszalagokat?

A karszalag legtöbb esetben a belépés, azonosítás alapjául szolgáló eszköz. A feliratozással tökéletesen a rendezvényhez testre szabhatjuk, vagyis egyedi felirattal és/vagy logóval láthatjuk el, ezzel is biztosítva, hogy olyanok ne léphessenek be fizetés nélkül vagy illetéktelenül, akik esetleg hozzájutottak hasonló vagy ugyan olyan színű sima egyszerű karszalaghoz.

Mindenképp javasoljuk a karszalagok egyediségét a feliraton keresztül valamint azt is, hogyha esetleg szórakozó helyen, vagy rendszeres rendezvényhez használja a karszalagokat, akkor alkalmanként más és más színű szalagokat használjon beléptetéshez, annak elkerülése végett, hogy olyan személy is beléphessen, aki nem vásárolta meg a belépőt, csak egy előzőleg használt karszalagról átmásolta a feliratot egy vagy több új szalagra.

Sokan nem ismerik, vagy nem használják ki a karszalagban rejlő reklámozási lehetőségeket. 1-1 rendezvény karszalag a támogatók részére kiemelt megjelenési lehetőség, hiszen a karszalagot a legtöbben megőrzik emlékbe a rendezvény után. Tanácsért forduljon hozzánk bizalommal, vagy olvass a blogunkban.

Minden esetben ügyfeleink részére díjmentesen elkészítjük karszalagjuk látványtervét. Ezeket gyártás előtt ügyfeleinknek írásban vissza kell igazolniuk.

Feliratozási költségek

Jelenleg 2 féle feliratozási opció közül választhatnak partnereink:

  1. Priority / Expressz feliratozás
  2. Normal / Standard feliratozás

A Priority jelentősen gyorsabb gyártást/nyomdázást eredményez mint a normál, standard feliratozási mód. Hogy pontosan mennyivel gyorsabbat, az termékenként változik, erről a termékek adatlapján tájékozódhatsz.