Ügyfélszolgálat:

H-P 9.00-17.00-ig

Ingyenes házhoz szállítás már nettó 15.000.- Ft-tól!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

 

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

- Üzemeltetői adatok ismertetése 
- Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
- A kínált termékek kategória besorolása
- Rendelési információk ismertetése
- A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
- Rendelés lépéseinek bemutatása
- A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
- Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
- Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
- Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
- Jótállási, garanciális információk, tudnivalók
- Az elállási jog ismertetése
- Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
- Adatkezelési információk
 

 

Üzemeltetői adatok

- Cégnév: WRISTFIELD Europe Kft.
- Székhely: H-2225 Üllő, Kozma István utca 6. 1.
- Telephely: H-1185 Budapest, Fráter Loránd utca 18.
- Adószám: 25198845-2-13
- EU Adószám: HU25198845
- Cégjegyzék szám: 13-09-198123
- Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Pestmegyei Bíróság
- Szerződés nyelve: magyar (kizárólag magyar nyelven történhet szerződéskötés)
- Elektronikus elérhetőség: info@belepokarszalagok.hu

 

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg, illetve a termékeket van lehetőség átvenni személyesen is székhelyünkön.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

- Tyvek karszalagok
- Vinyl karszalagok
- Nyakpántok és Passok
- Textil karszalagok
- Szilikon karkötők
- Színes és Vonalkódos Karszalagok
- Pólók
- Egyéb termékek
- Világító partyrudak és karkötők
- Gyermek karszalagok
- Stb

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak nem tartalmazzák a törvényben előírt áfát, és nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

 

 

Rendelési információk

A vásárlás során lehetőség van regisztrációra. Ez praktikus ahhoz, hogy legközelebb nem kell külön bevinnie adatait, hiszen az az azonosítója alatt el vannak mentve. Amenyiben nem kíván regisztrálni, úgy rendelését regisztráció nélkül is leadhatja.

 

BARION fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Grafikai anyagok jogállása

A Wristfield Europe Kft. nem köteles ellenőrizni a grafikai anyagok jogtisztaságát, tehát, hogy partnere jogosult-e az általa elküldött grafikai anyagokat, logókat használni. Azok használatáért kizárólag a megrendelőt terheli teljes felelősség és mentesíti a Wristfield Europe Kft-t minden felelősség alól. A Wristfield Europe Kft. által készített grafikai anyagok az üzemeltető tulajdonát képezik, azokat felhasználni csak az üzemeltető írásos hozzájárulásával lehetséges. Amennyiben az üzemeltető által készített grafikai anyag szerzői jogokat sért, az ügyfél által küldött grafikai elemek végett, úgy azért az ügyfél/megrendelő tartozik felelősséggel.

 

 

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9.00 órától 16.00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon vagy e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása vagy elírása miatt.

 

Amennyiben feliratos termékeket rendelt, úgy a gyártás megkezdése előtt látványtervet küldünk. A látványtervet írásos formában (pl. e-mail) történő jóváhagyása szükséges a gyártás megkezdéséhez. Késői fizetés, vagy látványterv elfogadás a szállításban történő arányos késedelmet eredményezhet!

 

Fenntartjuk a jogot a leadott megrendelések indok nélküli visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. A megrendelést követően a rendszer értesítést küld a megrendelés beérkezéséről, amely még nem minősül visszaigazolásnak. Szerződéses jogviszony kizárólag a megrendelés visszaigazolását követően jön létre.

 

 

Rendelés menete

1. Válaszd ki a rendelni kívánt terméket, először a kategóriára, majd a termék adatlapjára kattintva és add meg a rendelni kívánt színeket és mennyiségeket. 2. Feliratozd igény szerint a feliratozható termékeket a mennyiség mögötti box kipipálásával, add meg a felirat színét és szerkeszd a grafikát. 3. Kattints a Kosár gombra, folytasd a vásárlást és ismételd meg az 1-2 pontot, vagy ha bejefezted, egyszírűen csak add meg az adataidat a kosár oldalon és kattints a Checkout gombra. 4. Vedd át a csamagot az általad megadott címen! Ha konkrét napra szeretnéd kérni a kézbesítést, úgy hagy megjegyzést a rendelésnél. 5. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. 6. A beérkezett megrendelését telefonon  vagy e-mailben minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

Az esetlegesen előforduló adatátviteli hibákról tájékoztathat bennünket az info@belepokarszalagok.hu e-mail címen. A hibás telefonszám és/vagy e-mail cím megadása, illetve a megtelt postafiók az igazolások megkapását és a kapcsolatfelvételt meghiúsíthatja.

 

 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termékeket előre utalással, bankkártyával, paypallal vagy készpénzben/utánvétellel tudja kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagotUtólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

 

 

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a General Logistics System, Fedex, vagy cégünk mindenkori, szerződött futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy a a futárszolgálat 3. félnek minősül, így az általa okozott késésekért nem vállalunk felelősséget.

 

 

Házhoz szállítás díjszabása

A mindenkori díjszabáshoz látogasson el a Fizetési és Szállítási információk oldalra.

 

Utánvét

Utánvétes fizetési lehetőség felár ellenében vehető igénybe.

Szolgáltató a fizetési módok meghatározásánál csalásmegelőző szolgáltatást (Utánvét Ellenőr) vesz igénybe. Az innen kapott visszajelzések alapján kerülnek meghatározásra – automatikus döntéshozatalt követően – az adott látogatónak elérhető fizetési módok. Lehetséges, hogy bizonyos fizetési módok nem elérhetőek minden felhasználó számára.

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, amennyiben utánvétes fizetést választott! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kiküldött és a megrendelő hibájából át nem vett csomagok szállítási (feliratozott karszalagok esetén) teljes vételárát a vásárlóra terheljük, amelyet köteles kifizetni.

 

 

Garancia / Jótállás

A termékek szavatossága ideje  5 és 24 Celsius fok között tárolva 2 év. A hibás termékeket, küldje vissza székhelyünkre előzetes tájékoztatása mellett. További részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

 

 

Rendelés lemondása

Megrendelést lemondani írásban lehetséges. Egyedi feliratos megrendelés lemondására kizárólag a gyártás megkezdése előtt van lehetőség. Amennyiben a visszaigazolás megtörtént és a gyártást megkezdtük, az egyedileg készített termékek esetében az elállás vagy lemondás nem lehetséges.

Amennyiben a rendelés lemondása válik szükségessé, az igényt írásos formában, ügyfélszolgálatunk elérhetőségén szükséges jelezni.

 

 

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) IV/9-15 kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Áruházunk esetében ez 15 nap.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszaszállítási költségein kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból, vagy a megfelelőség megállapítását meghaladó tevékenységből adódó anyagi kár megtérítését.

Az elállási szándékot írásban kell jelezni ügyfélszolgálatunknak, ahol egyeztetni lehet a visszaküldés módjáról, majd visszaküldeni a terméke(ke)t a 1185 Budapest, Fráter Loránd u. 18. számú telephelyre.

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.

Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra (pl. feliratozott termékek).

Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

 

A Wristfield Europe Kft. a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

 

Kivonat a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól:

 

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog

20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Olyan üzlethelyiségen kívül kötött és távollévők között kötött szerződés esetén, amely szolgáltatás nyújtására irányul, ha a 13. § vagy a 19. § szerinti nyilatkozat megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg.

(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát

a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén

aa) a terméknek,

ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,

ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,

ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,

a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;

b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától

számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

(3) A (2) bekezdés a) pontjában foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e §-ban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.

(4) Ha a szerződés megkötésére a fogyasztó tett ajánlatot, a fogyasztót a szerződés megkötése előtt megilleti az ajánlat visszavonásának joga, ami a szerződés megkötésére kiterjedő ajánlati kötöttséget megszünteti.

 

Jogvita eldöntésére az illetékességgel bíró Békéltető Testülethez is fordulhat panaszával.

 

Adatkezelési tájékoztató
Általános rendelkezések

A WRISTFIELD EUROPE Kft. (továbbiakban: Társaság / Adatkezelő) a jelen Adatkezelési tájékoztatót bocsátja ki annak érdekében, hogy az általa nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatosan megismert személyes adatok kezelésére vonatkozó rendelkezéseket meghatározza. Jelen Tájékoztató kibocsátásával a Társaság célja az, hogy biztosítsa az adatkezelési tevékenységek jogszerű nyilvántartását és adminisztrációját, illetve az adatbiztonság megfelelő szintjét.

 

A Társaság elkötelezett felhasználói, illetve ügyfelei személyes adatainak védelmében, továbbá kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az Adatkezelő a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely a kezelt személyes adatok a lehető legmagasabb fokú biztonságát garantálja. Az Adatkezelő a személyes adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen.

 

Az Adatkezelő a jelen szabályok kialakításakor különös tekintettel vette figyelembe az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.) rendelkezéseit, illetve az Európai Parlement és a Tanács (EU) 2016/697 számú rendeletét („GDPR-rendelet”; továbbiakban: Általános adatvédelmi rendelet).

 

Jelen Adatkezelési tájékoztató hatálya kiterjed a Társaság valamennyi, természetes személyeket értintő adatkezelési tevékenységére, különösképpen a honlapján (www.belepokarszalagok.hu) végzett adatkezelési tevékenységekre. A Tájékoztató a Társaság honlapján történő közzététel napján lép hatályba. A közzététel napja 2018. május 25. napja. A Társaság fenntartja magának a jogot, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót a felhasználók előzetes értesítése nélkül egyoldalúan módosítsa.

 

Az Adatkezelő kizárólag a felhasználók által megadott, vagy a törvényben meghatározott adatokat kezeli az alábbiakban meghatározott célokból. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében a felhasználó e hozzájárulását az adatkezelés bármely szakában visszavonhatja. A kezelt személyes adatok körének arányban kell állnia az adatkezelés céljával, azon nem terjeszkedhet túl.

 

Az Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A felhasználó által megadott adatokért, azok helyességéért és valódiságáért a felhasználó felelős. A tévesen, vagy szándékosan hibásan megadott adatokból eredő károkért az Adatkezelő akkor sem felel, ha az adat téves jellegét felismerhette volna.

 

A személyes adatokat az Adatkezelőnek kizárólag az erre felhatalmazott munkatársai kezelhetik a jelen tájékoztatóban foglaltak alapján. Az Adatkezelő az általa kezelt személyes adatokat a tájékoztatóban meghatározott Adatfeldolgozókon kívül harmadik félnek nem adja át. Az Adatfeldolgozók kizárólag az Adatkezelővel kötött szerződés, és a tőle kapott utasítások szerint jogosultak eljárni. Az Adatfeldolgozók további adatfeldolgozó igénybe vételére csak az Adatkezelők hozzájárulásával jogosultak.

 

 

Adatkezelő személye

Társaság elnevezése: WRISTFIELD Europe Kft.

Székhely / Levelezési cím: 1185, Budapest, Fráter Lóránd utca 18.

Cégjegyzékszám: 13-09-198123

Adószám: 25198845-2-13

E-mail cím: info@belepokarszalagok.hu

Telefonszám: +36 70 941 5340

 

 

Adatvédelmi tisztviselő

A Társaságnál adatvédelmi tisztviselő nem került kijelölésre. Az Adatkezelő ugyanis nem minősül közhatalmi szervnek vagy közfeladatot ellátó szervnek, tevékenységei nem foglal magába olyan műveletet, amely a felhasználók rendszeres és szisztematikus, nagymértékű megfigyelését teszi szükségessé, továbbá az Adatkezelő nem kezel különleges adatot, illetve büntetőjogi felelősség megállapítására vonatkozó határozatokra és bűncselekményre vonatkozó személyes adatot, így az Adatkezelő nem köteles adatvédelmi tisztviselő kijelölésére.

 

 

Értelmező rendelkezések

Személyes adat: minden olyan adat, ami alapján egy természetes személy beazonosítható;

„azonosított vagy azonosítható természetes személyre (érintett) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható” [Általános Adatvédelmi rendelet 4. cikk].

Érintett (felhasználó): bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy.

Érintett hozzájárulása: az érintett önkéntes, kifejezett és egyértelmű hozzájárulása személyes adatának, illetve adatainak kezeléséhez;

„az érintett akaratának önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez”  [Általános Adatvédelmi rendelet 4. cikk].

Adatkezelés: a személyes adatokkal végzett bármilyen művelet, pl.: rögzítés, kategorizálás, megváltoztatás, továbbítás, törlés;

„a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés, továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés” [Általános Adatvédelmi rendelet 4. cikk].

Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, aki az adatkezelés céljait és eszközeit – önállóan vagy másokkal együtt meghatározza, a jelen Tájékoztatóban hivatkozott szolgáltatások esetében adatkezelőnek a Wristfield Europe Kft. minősül;

„az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja” [Általános Adatvédelmi rendelet 4. cikk].

Adatfeldolgozó: „az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel” [Általános Adatvédelmi rendelet 4. cikk]; a jelen Tájékoztatóban hivatkozott szolgáltatások esetében adatfeldolgozók lehetnek: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.; TENTÁLEN Kft.

Adatvédelmi incidens: olyan váratlan esemény, amely során az adatkezelő által tárolt személyes adatok károsodhatnak, megsemmisülhetnek, továbbá illetéktelen személyek azokhoz jogosulatlanul hozzáférhetnek;

„a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi” [Általános Adatvédelmi rendelet 4. cikk].

Honlap: az Adatkezelő által üzemeltetett www.belepokarszalagok.hu internetes oldal, és ezen honlap aloldalai.

 

Szolgáltatás(ok): az Adatkezelő által üzemeltetett, valamint az Adatkezelő által biztosított szolgáltatás(ok), amelyek elérhetők a honlapon.

 

 

Kezelt személyes adatok köre, jogalapja, célja, időtartama

Regisztrációval kapcsolatosan kezelt személyes adatok

Személyes adat

Az adatkezelés célja

E-mail cím

A felhasználói fiókba történő belépéshez, a kapcsolatfelvételhez, illetve a kapcsolattartáshoz szükséges.

Jelszó

A felhasználói fiókba történő biztonságos belépéshez szükséges.

Adatkezelés jogalapja

A regisztráció során megadott személyes adatok kezelésének jogalapja az értintett önkéntes hozzájárulása.

Adatkezelés időtartama

Az adatok kezelésének időtartama az érintett hozzájárulásának visszavonásáig, vagy törlési kéreleméig, illetve az Adatkezelő működésének befejezéséig tart.

 

 

Felhasználói fiók

Személyes adat

Az adatkezelés célja

Vezetéknév, keresztnév

A kapcsolatfelvételhez, illetve a kapcsolattartáshoz, továbbá a felhasználó azonosításához szükséges.

E-mail cím

A felhasználói fiókba történő belépéshez, a kapcsolatfelvételhez, illetve a kapcsolattartáshoz szükséges.

Jelszó

A felhasználói fiókba történő biztonságos belépéshez szükséges.

Számlázási cím

A szabályszerű számla kiállításához szükséges.

Telefonszám

A kapcsolatfelvételhez, illetve a kapcsolattartáshoz szükséges.

Szállítási cím

A megrendelt termék kiszállításához szükséges.

Adatkezelés jogalapja

A felhasználói fiókban megadott személyes adatok kezelésének jogalapja az értintett önkéntes hozzájárulása.

Adatkezelés időtartama

Az adatok kezelésének időtartama az érintett hozzájárulásának visszavonásáig, vagy törlési kéreleméig, illetve az Adatkezelő működésének befejezéséig tart.

 

Kapcsolat űrlapon megadott személyes adatok

Személyes adat

Az adatkezelés célja

Név

A kapcsolatfelvételhez, illetve a kapcsolattartáshoz, továbbá a felhasználó azonosításához szükséges.

E-mail cím

A kapcsolatfelvételhez, illetve a kapcsolattartáshoz szükséges.

Telefonszám

A kapcsolatfelvételhez, illetve a kapcsolattartáshoz szükséges.

Üzenet küldésének időpontja

Technikai művelet végrehajtása.

Üzenetküldés kori IP cím

Technikai művelet végrehajtása.

Adatkezelés jogalapja

A kapcsolat űrlapon megadott személyes adatok kezelésének jogalapja az értintett önkéntes hozzájárulása.

Adatkezelés időtartama

Az adatok kezelésének időtartama az érintett hozzájárulásának visszavonásáig, vagy törlési kéreleméig, illetve az Adatkezelő működésének befejezéséig tart.

Megrendeléshez, illetve szállításhoz szükséges személyes adatok

Személyes adat

Az adatkezelés célja

Számlázási név (vezetéknév és keresztnév)

A megrendelő azonosításához, szabályszerű számla kiállításához, továbbá a szerződés létrehozásához, tartalmának meghatározásához, módosításához, teljesítésének figyelemmel kíséréséhez, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítéséhez szükséges.

Számlázási cím

A szabályszerű számla kiállításához szükséges.

Telefonszám

A kiszállítással kapcsolatos egyeztetésekhez szükséges.

E-mail cím

A kapcsolatfelvételhez, illetve a kapcsolattartáshoz, továbbá a megrendelés visszaigazolásához, illetve a kiszállítással kapcsolatos egyeztetésekhez szükséges.

Szállítási név

A megrendelt termék kiszállításához szükséges.

Szállítási cím

A megrendelt termék kiszállításához szükséges.

Vásárlás időpontja

Technikai művelet végrehajtása.

Vásárlás kori IP cím

Technikai művelet végrehajtása.

Adatkezelés jogalapja

A személyes adatok kezelésének időtartama a szerződésen, illetve a számlázási név, illetve számlázási cím esetében jogszabályi rendelkezésen alapul.

Adatkezelés időtartama

Az adatok kezelésének időtartama – a számlázási név és a számlázási cím kivételével – a megrendelt termék garancia idejenek lejártáig tart. A számlázási név és a számlázási cím eseté az adatkezelés időtartama a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján nyolc év.

 

 

Adatfeldolgozók

Szállítás

Adatfeldolgozó elnevezése:

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Székhely:

2351 Alsónémedi, Európa u. 2.

Cégjegyzékszám:

Cg. 13-09-111755

Adószám:

12369410-2-44

E-mail cím:

info@gls-hungary.com

Telefonszám:

+36 (1) 802-0265

Adatvédelmi szabályzata:

https://gls-group.eu/HU/hu/adatvedelmi-szabalyzat

Adatfeldolgozó által ellátott tevékenység:

Az érintett által megrendelt termék(ek) kiszállítása, fuvarozása.

Az Adatfeldolgozó által kezelt adatok köre:

Szállítási név, szállítási cím, telefonszám.

Az érintettek köre:

A megrendelt termék(ek) házhozszállítást kérő természetes személyek.

Az adatkezelés célja:

A megrendelt termék(ek) házhoz szállítása.

Az adatkezelés időtartama,

az adatok törlésének határideje:

A megrendelt termék(ek) házhozszállításának lebonyolításáig tart.

Az adatfeldolgozás jogalapja:

Az érintett hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

 

Online fizetés

Adatfeldolgozó elnevezése:

Barion Payment Zrt.

Székhely:

1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5.

Cégjegyzékszám:

Cg. 01-10-048552

Adószám:

25353192-2-43

E-mail cím:

hello@barion.hu

Telefonszám:

+36-1-464-7099

Adatvédelmi szabályzata:

https://www.barion.com/hu/jogi-hatter/

Adatfeldolgozó által ellátott tevékenység:

Online fizetés lebonyolítása.

Az Adatfeldolgozó által kezelt adatok köre:

Számlázási név, számlázási cím, e-mail cím.

Az érintettek köre:

Az online vásárlást kérő valamennyi természetes személy.

Az adatkezelés célja:

Az online vásárlás lebonyolítása, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett visszaélések ellenőrzése.

Az adatkezelés időtartama,

az adatok törlésének határideje:

Az online fizetés lebonyolításának ideje.

Az adatfeldolgozás jogalapja:

Az érintett hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

 

 

 

 

Utánvét reputáció ellenőrzése

 

Adatfeldolgozó elnevezése: Dro-IT Kft.
Székhely: 8640 Fonyód, Szigligeti utca 10.
Cégjegyzékszám: Cg. 14-09-317249
Adószám: 27111952-1-14
E-mail cím: hello@utanvet-ellenor.hu
Telefonszám: +36 20 923 8883
Adatvédelmi szabályzata: https://utanvet-ellenor.hu/adatkezelesi-tajekoztato
Adatfeldolgozó által ellátott tevékenység: Utánvét reputáció ellenőrzése
Az Adatfeldolgozó által kezelt adatok köre: e-mail címből képzett hash, rendelés kimenetele
Az érintettek köre: Az online vásárlást kérő valamennyi természetes személy.
Az adatkezelés célja: A célja a joggal való visszaélés és a szerződésszegés (csomag átvételének megtagadása) visszaszorítása
Az adatkezelés időtartama,

az adatok törlésének határideje:

Az adatok kezelésének időtartama az érintett hozzájárulásának visszavonásáig, vagy törlési kéreleméig, illetve az Adatkezelő működésének befejezéséig tart.
Az adatfeldolgozás jogalapja: jogos érdek (GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont)

 

 

Könyvelési feladatok

Adatfeldolgozó elnevezése:

TENTÁLEN Kft.

Székhely:

1188 Budapest, Dózsa György út 37.

Cégjegyzékszám:

Cg. 01-09-366657

Adószám:

12000681-2-43

Adatfeldolgozó által ellátott tevékenység:

Könyvelési feladatok és számlázás.

Az Adatfeldolgozó által kezelt adatok köre:

Számlázási név, számlázási cím.

Az érintettek köre:

Az online vásárlást kérő valamennyi természetes személy.

Az adatkezelés célja:

Az elektronikus számla kiállítása/könyvelési feladatok.

Az adatkezelés időtartama,

az adatok törlésének határideje:

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján nyolc év.

Az adatfeldolgozás jogalapja:

Az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

Tárhely szolgáltató

Adatfeldolgozó elnevezése:

Microsoft Corporation

Székhely:

Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399

E-mail cím:

https://azure.microsoft.com/en-us/overview/sales-number/

Adatvédelmi szabályzata:

https://www.microsoft.com/en-us/trustcenter/privacy/privacy-overview

Adatfeldolgozó által ellátott tevékenység:

Tárhelyszolgáltatás, szerverszolgáltatás.

Az Adatfeldolgozó által kezelt adatok köre:

Érintett hálózati identitása: számítógépének IP-címe és az Érintett által használt szoftverkörnyezet, valamint látogatásának időpontja, és a megtekintett oldalak címe.

Az érintettek köre:

A weboldalt felkereső természetes személyek.

Az adatkezelés célja:

A weboldal működésének biztosítása.

 

 

Cookie-k (sütik)

A cookie vagy süti jelentése: file-ok vagy információ darabkák, amelyeket a felhasználó internetes böngészője ment le honlapról és tárolja azokat a felhasználó gépén. A sütik egyrészről információkat gyűjtenek a honlap látogatóiról és azok eszközeikről, másrészről megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek később is felhasználásra kerül(het)nek.

A testre szabott kiszolgálás érdekében az Adatkezelő, illetve honlap üzemeltetője a felhasználó számítógépén – a felhasználó / érintett hozzájárulása esetén – kis adatcsomagot, úgynevezett. sütit (cookie) helyez el, és a későbbi látogatás során visszaolvas. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. A sütik tehát megkönnyítik a weboldal használatát, ugyanis javítják a felhasználói élményt. Figyelemmel arra, hogy a sütik által rögzített adatok személyes adatokkal nem kapcsolhatók össze, így a sütik használatával az Adatkezelő nem kezel személyes adatokat. Az adatok kezelése kizárólag statisztikai célokat szolgál

A honlap üzemeltetője csak abban az esetben tudja elhelyezni és elemezni a sütiket, amennyiben a honlap betöltésekor felugró üzenetben a látogató (érintett) ehhez hozzájárulását adja, ezzel engedélyezve az elemzést. Az adatkezelés jogalapja tehát az érintett önkéntes hozzájárulása. Tekintettel a honlapba beépítésre került kiegészítő modulra (plug in) az érintett IP címe a sütik elfogadása esetén sem került rögzítésre, az adott látogatás minden esetben anonimizálásra kerül.

 

Az Adatkezelők rendszere a sütik elfogadása után az alábbi adatokat rögzíti automatikusan:

 1. Domain név;
 2. Látogatás dátuma és ideje;
 3. Bejelentkezési adatok;
 4. HTTP válaszkód;
 5. Meglátogatott oldalak;
 6. Oldalak egyéni beállításai;
 7. Operációs rendszer és verziószáma;
 8. Böngészőprogram és verziószáma;
 9. Képernyő felbontás;

 

A cookie-knak az alábbiakban részletezett fajtáit különböztethetjük meg:

A munkamenet / átmeneti sütik (session cookie-k) célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék az Adatkezelő weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

A tárolt / állandó sütik azok a cookie-k, amelyek minden alkalommal használatba kerülnek, amikor a felhasználó az oldalra látogat. Az elemzéshez szükséges állandó cookie-k ez mutatják meg, hogy a weboldalon belül a felhasználó merre járt, milyen oldalakat és termékeket nézett meg, mit csinált. A cookie élettartamától függően marad a kliens gépen. Olyan funkciók használhatják, mint például a Google Analytics. Ezek a cookie-k nem tartalmaznak személyes adatokat és nem alkalmasak arra, hogy a látogatót beazonosítsa.

A sütit a felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem beállításai alatt, cookie vagy süti megnevezéssel van lehetőség. A cookie-k alkalmazásának tiltásával a felhasználó tudomásul veszi, hogy cookie nélkül az adott oldal működése nem teljes értékű. Amennyiben a felhasználó hozzájárul a sütik elhelyezéséhez, és a későbbiekben nem törli azokat, abban az esetben a sütik 180 nap elteltével automatikusan törlődnek.

 

Google Adwords, Google Analytics, Facebook

Az Adatkezelő a weboldalán alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával az Adatkezelő információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt. A sütik által mentett információk alapján a Google kiértékeli, hogyan használta a Felhasználó a honlapot, továbbá a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készít. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket. A Google Analytics által létrehozott cookie-k időtartama 24 hónapra szól.

A sütik tárolását a felhasználó a böngészőjének megfelelő beállításával megakadályozhatja, azonban ebben az esetben előfordulhat, hogy a honlap minden funkciója nem lesz teljes körűen használható. A felhasználó megakadályozhatja, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a sütik általi, a felhasználó weboldalhasználattal kapcsolatos adatait – beleértve az IP-címet is –, ha letölti és telepíti a következő linken elérhető böngésző plugint. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

Az Adatkezelő a Facebook és a Google AdWords hirdetési rendszerein keresztül úgynevezett remarketing hirdetéseket futtat. Ezek a szolgáltatók cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthetnek vagy kaphatnak adatokat az Adatkezelő weboldaláról és egyéb internetes helyekről. Ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújtanak, illetve hirdetéseket tesznek célzottá. Az így célzott hirdetések a Facebook és a Google partnerhálózatában szereplő további weboldalakon jelenhetnek meg. A remarketing listák a látogató személyes adatait nem tartalmazzák, személyazonosításra nem alkalmasak.

Az Adatkezelő a sütiket felhasználja arra, hogy a potenciális felhasználók felé a Google és a Facebook útján egyénre szabott reklámokat jelenítsen meg.

További információ a Google és a Facebook adatvédelmi irányelveiről az alábbi elérhetőségeken olvasható: https://policies.google.com/privacy és https://www.facebook.com/about/privacy/

 

 

 

Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogai

A hozzáféréshez való jog

Az érintett tájékoztatást kérhet, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha igen, abban az esetben az Adatkezelő milyen személyes adatait, milyen jogalapon, milyen adatkezelési cél miatt, milyen forrásból, mennyi ideig kezeli. A kérelemre az Adatkezelő haladéktalanul, de legfeljebb 30 (harminc) napon belül, a megadott e-mail elérhetőségre – illetve az érintett által kért levelezési címre – tájékoztatást küld. Az Adatkezelő a tájékoztatást tömör, átlátható, közérthetően megfogalmazva, világos formában nyújtja.

 

A helyesbítéshez való jog

Az érintett kérheti az Adatkezelőtől, hogy valamely adatát helyesbítse, módosítsa, illetve a hiányos adatokat kiegészítse. Az Adatkezelő az erre irányuló kérelemről haladéktalanul, de legfeljebb 30 (harminc) napon belül intézkedünk, és a megadott e-mail elérhetőségre – illetve az érintett által kért levelezési címre – tájékoztatást küld az adat(ok) módosításának megtörténtéről.

 

A törléshez való jog

Az érintett kérheti a vele kapcsolatos adat(ok) törlését, Amennyiben az érintett, a hozzájárulás jogalapján kezelt adatok tekintetében visszavonja a hozzájárulását, abban az esetben a kezelt személyes adatok törlése kerülnek. Az Adatkezelő az adatok törléséről haladéktalanul, de legfeljebb 30 (harminc) napon belül intézkedünk, és a megadott e-mail elérhetőségre – illetve az érintett által kért levelezési címre – tájékoztatást küld az adat(ok) törlésének megtörténtéről.

Az érintett személyes adatait továbbá töröljük, ha azok kezelése jogellenes, ha az adatkezelés célja megszűnt, ha az hiányos vagy téves, és ez az állapot jogszerűen nem korrigálható – feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki – vagy a személyes adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.

 

Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az érintett az alábbi esetek valamelyikének teljesülése esetén kérheti, hogy az adatkezelő korlátozza az adatkezelést:

 1. az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ebben az esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;
 2. az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
 3. az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
 4. az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen, ebben az esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

 

Adathordozáshoz való jog

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

 

A tiltakozáshoz való jog

Az érintett jogosult arra, hogy tiltakozzon az adatkezelés ellen. Az Adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, és annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz. A döntéséről a kérelmet előterjesztőt e-mail elérhetőségre – illetve az érintett által kért levelezési címre – tájékoztatást küld.

 

 

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőségek

Az érintett az előző pontban meghatározott jogaival kapcsolatos kérelmeit, illetve az adatkezeléssel kapcsolatos panaszait a Társaság fent megadott levelezési címére, illetve e-mail címére küldheti meg.

 

Az érintett a jogainak megsértése esetén az Adatkezelő, illetve annak tevékenysége ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. A per elbírálásra törvényszéki hatáskörbe tartozik. A bíróság soron kívül jár el. A perre az adatkezelő székhelye szerinti bíróság illetékes, de a per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

 

Az érintett az Adatkezelő, illetve az adatkezeléssel szemben a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál panasszal élhet. A Hivatal elérhetőségei az alábbiak:

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: http://www.naih.hu

Telefon: 06 (1) 391-1400

Fax: 06 (1) 391-1410