Ügyfélszolgálat:

H-P 9.00-17.00-ig

Ingyenes házhoz szállítás már nettó 15.000.- Ft-tól!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

EXTRA BIZTONSÁG 2 LÉPCSŐBEN - KARSZALAGGAL

Wristfield
2021.05.24 14:21
EXTRA BIZTONSÁG 2 LÉPCSŐBEN - KARSZALAGGAL

Hogy mivel tudsz extra biztonságot elérni a karszalagoddal? Természetesen a karszalagjaink elsődleges funkciója a biztonságos beléptetés és/vagy azonosítás. Így rendezvényed maximális biztonságban van, mivel karszalagjaink NEM átruházhatóak (kivéve a szilikon karkötő, valamint az újra zárható kupakos plasztik termékek). Nem rugalmasak, így a karszalag abban az állapotában marad stabil (az időintervallum termékfüggő), ahogyan azt hostesseid a beléptetésnél a csuklóra felhelyezik. 

Természetesen a Wristfiled minden megrendelésénél csak és kizárólag a megrendelő számára ad ki információt a karszalag grafikáját-, színét és fajtáját illetően. 

De ha mégis kétségeid merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy esetleg hamisítani próbálják a karszalagokat (pl. Nagyobb-több napos fesztiválok, vagy nagyon exkluzív események), két lépcsős védekezési rendszerrel védekezhetsz ellene. 

Ez pedig nem más, mint a „hagyományos” párosítva az UV feliratozással. 

A karszalagokra a hagyományos felirattal azonos, és NEM azonos mintát is fel tudunk vinni. Az UV felirat természetes nappali fénynél-, és mesterséges fénynél sem észrevehető. Így viselője nem tudja, hogy plusz felirat van rajta. Te pedig karszalagod eredetiségét egy egyszerű kézi UV lámpával pillanatok alatt ellenőrizheted. 

(Ha nincs speciális UV lámpád, a beszerzésében tudunk segíteni.)

Ezzel a két lépcsős karszalag biztonsági rendszerrel egészen biztosan nem tudnak illetéktelenek bemenni a rendezvényedre, valamint a hamisítás lehetőségét is teljes mértékben kizárhatod. 

De ezeknek a speciális UV feliratoknak természetesen már előnye is van. Gondold csak el, ha pl. egy szórakozóhelyen mindeni csuklóján világít egy felirat. Azon kívül, hogy extrém hatást kelt, esztétikailag is élményt nyújt mind viselője, mind a közönség számára. 

Itt említenénk meg még egy tippet. Ha ez eddig nem volt elég, használhatod akár nyereményjátékok lebonyolítására is. Ha csak pár karszalagot látsz el pl. UV felirattal, akkor egy pillanat alatt tudsz eredményt hirdetni. Egyszerűen csak UV fényt kell biztosítanod, és máris megvannak a nyerteseid, akik akár a következő rendezvényedre ingyen léphetnek be, ha a belépésnél az előző rendezvényed UV felirattal rendelkező karszalagját bemutatja. Így máris promotáltad a következő eseményed, és szereztél magadnak „x” visszatérő vendéget, aki egész biztosen elmegy majd. Valószínűleg fogyasztani is fog, valamint nagy az esélye, hogy nem egyedül fog menni. Ugye nem hagynál ki ilyen jó promóciós lehetőséget? Az UV termékeinkről itt tudsz tájékozódni részletesebben!