Ügyfélszolgálat:

H-P 9.00-17.00-ig

Ingyenes házhoz szállítás már nettó 15.000.- Ft-tól!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

KARSZALAG, AMINEK MINDEN FELÜLETE ÉRTÉKES!

Wristfield
2021.07.07 18:37
KARSZALAG, AMINEK MINDEN FELÜLETE ÉRTÉKES!

Beleestél már abba a hibába, hogy a rendezvényedhez maximum csak egy logóval ellátott karszalagot osztottál ki? Nyugodj meg, mással is. De ha ezt a bejegyzést elolvasod, ez garantáltan nem fog többet előfordulni.

Ugyanis. Felhívnánk a figyelmed arra, hogy mennyi lehetőség is rejlik ebben a csuklót takaró kis eszközben. Most felfedjük neked, melyek azok a részek a karszalagon, amiket promócióra használhatsz! Tervezés

 

A tervezés fontosságára hívnánk fel elsőre a figyelmet. (Természetesen mi ebben professzionális grafikus segítségét nyújtjuk neked.) A legértékesebb rész mindenképpen a felragasztás után látható rész! Erre bármit fel tudsz írni. Bármilyen színnel. Logót, a rendezvényed nevét, dátumát, helyszínét, vagy csak egy frappáns mondanivalót. Bármit. De ezen kívül értékes a belső felület is. Ez már szinte személyes üzenet a viselőnek, ugyanis akkor látja meg, mikor levágja a csuklójáról. Ezen kívül a belső felület végét perforálhatod, sorszámozhatod. De akár rejthetsz belülre egy kupont is, amely a következő bulidban egy koktél elfogyasztására szól. 

Ugye mennyire egyszerű, és kiaknázatlan lehetőség? Ha tanácsra van szükséged, csak nyugodtan fordulj hozzánk!