Ügyfélszolgálat:

H-P 9.00-17.00-ig

Ingyenes házhoz szállítás már nettó 15.000.- Ft-tól!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

MIÉRT TÖBB, MINT KARSZALAG?

Wristfield
2021.06.09 14:21
MIÉRT TÖBB, MINT KARSZALAG?

Sok cég egyszerűen csak egy beléptetési/azonosító eszközként tekint a karszalagokra. Holott itt sokkal több és összetettebb lehetőségről van szó. Számtalan olyan példát látunk, mikor is valamilyen esemény résztvevői a rendezvény után akár hetekig hordják karszalagjaikat. Vajon miért van ez?

Azért, mert arra a rendezvényre mindenképpen emlékezni akar. Büszkén viseli, és „tűntet” vele, mert számára ez fontos volt. De ezek a karszalagok általában nem a kukában végzik. Nem. Inkább egészen a legszebb és legmaradandóbb emlékek közé kerülnek be. De nézzük milyen lehetőségeket rejt magában ez számodra/cégedre: 
 

  • manapság sok lehetőséged van arra, hogy kiválaszd a számodra megfelelő karszalag típust.
  • ezen belül pedig, szinte számtalan módja van, hogy maximálisan magadra/cégedre formázd
  • bármilyen információt promotálni tudsz a karszalagok segítségével. Akár a helyet, a rendezvényt, logót, dátumot, bármit is szeretnél a résztvevők tudomására hozni, valamint RÖGZÍTENI!
  • a karszalagok segítségével akár kampányolni is tudsz, nem csak azonosításra használni.
  • de felhasználhatod utánkövetésre vagy akár a rendezvény sikerességének mérésére is.

Így kövesd nyomon a továbbiakban is blogunkat, hogy a legfrissebb és legtrendibb ötletekről tájékozódj! Ezzel előre segítve azt, hogy rendezvényed több legyen, EMLÉK MARADJON!!! Ha további kérdésed van, vagy csak ötleteket szeretnél meríteni, hogy a beléptető karszalagokat hogyan és mire tudod még használni, állunk rendelkezésedre.