Ügyfélszolgálat:

H-P 9.00-17.00-ig

Ingyenes házhoz szállítás már nettó 15.000.- Ft-tól!

Termékeink

Információk

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Blog

MELYIK A RENDEZVÉNYEDRE MEGFELELŐ KARSZALAG TÍPUS?

Wristfield
2020.05.04 18:25
MELYIK A RENDEZVÉNYEDRE MEGFELELŐ KARSZALAG TÍPUS?

Érdemes leszögezni, hogy a karszalagok elsődleges funkciója ugyebár az azonosítás, biztonságos beléptetés. Azonban minden rendezvény más és más. Ez vonatkozhat a helyszínre, az időjárásra, a budget-re, színvonalra de akár a résztvevők számáról is beszélhetünk. Az alábbiakban abban segítünk, hogy a rendezvényedhez tökéletesen illő karszalagot tudd kiválasztani.

Tyvek karszalag: alapanyaga kiváló minőségű papír, amely vízálló. A leggazdaságosabb, legolcsóbb megoldás. 2-3 napig marad fenn eredeti állapotában a csuklón (helyes felrakás esetén). Az alap színe egyszínű, azonban bármilyen mintát, feliratot el tudunk készíteni rá. A ragasztó felület egyszer használatos, így ezek a termékek NEM használhatóak fel kétszer egymás után. Tudsz rá akár alkoholos filccel is írni, de akár csillámporos, UV vagy fluoreszkálós (sötétben magától világító) feliratot is tudunk készíteni.

Vinyl karszalag: Ez az egyik legstrapabíróbb termékünk. Kifejezetten olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akik hosszabb távú rendezvényt szerveznek (pl fesztivál), vagy szeretnék, hogy a karszalagokat hosszabb ideig viselhető legyen. Feliratozható, és egyszer használható csak, így elősegítve a biztonságos azonosítást.

Textil karszalag: A Textil karszalag elengedhetetlen kelléke a több napos fesztiváloknak. Digitális nyomtatással teljes színes grafikákat is rá tudunk nyomni, illetve 100.000 db feletti megrendelések esetében gazdaságosság miatt akár szőni is tudjuk ezt a típust, de kétségtelenül a legszebb mintát a digitális nyomás adja vissza. Ellentétben konkurenseinkkel, mi kiváló sima alapanyagra nyomdázunk, nem pedig az érdes sértő változatra. Teljesen egyedileg állítható a csukló méretéhez a 3 féle záró eszköz, az alumínium gyűrű, a műanyag önzáró gyűrű illetve a műanyag önzáró csat segítségével. A legnagyobb biztonságot itt az alumínium gyűrűs változat jelenti, amelyet az általunk forgalmazott egyedi fogóval rögzítve lehetetlen eltávolítani vagy átruházni látható sérülés nélkül a szalagon. Gyakori az önzáró műanyag gyűrű is, amelyet csak ütközésig fel kell húzni a csuklón, vissza a gyűrűben található fogak miatt már nem lehetséges levenni. Ehhez semmilyen eszköz nem szükséges, és szintén komoly nehézségekbe kerül eltávolítani a gyűrűt, vagy átruházni. Ezt a típust szinte egyedileg az országban hihetetlen gyorsan akár pár nap alatt is tudjuk prezentálni.

Szilikon karkötő: Ezt a terméket első sorban promóciós célokra ajánljuk, mivel trendi, és viselői bármeddig hordhatják. Számtalan módja van, hogy egyedivé varázsold promóciós terméked. Lehet színes feliratos, de dombornyomott is, vagy akár vésett. Sőt, ezeket akár színekkel is kitöltheted, így egészen különleges eredményt kapsz. Nem ajánljuk azonosításra, és beléptetésre, ugyanis ezek többször használatos termékek.

Ha a termékeket még részletesebben szeretnéd megismerni, kérlek írj nekünk, és igényeld minta csomagunkat!